NOTIME MUKAUTUU ARKEESI JA AUTTAA PYSYMÄÄN AJAN TASALLA

NoTime on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Tältä sivulta löydät käyttöohjeet ja vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

KIRJAUTUMINEN NOTIME-PALVELUUN

NoTimeen kirjautuminen onnistuu notime.fi sivuston oikeasta yläkulmasta joko Google-tunnistautumisen kautta tai järjestelmänvalvojalta saadun käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.

ASIAKKAAN LUOMINEN

Uuden asiakkaan luominen tapahtuu NoTimen vasemman reunan ”Clients”-kohdasta järjestelmänvalvoja oikeuksilla.

Valitse ”Clients”-sivun oikean alakulman painikkeen kautta uuden asiakkaan luominen ja täytä tarvittavat tiedot.

Asiakkaalle saat lisättyä laskutustiedot valitsemalla ”Save invoice information”-kohdan. Mikäli tiedot muuttuvat myöhemmin, voit palata muokkaamaan niitä tähän samaan paikkaan.

Kun olet luonut asiakkaan, voit lisätä asiakkuuden alle projektin. Laskutettavat tunnit merkitään projektien alle. Projektikohtaisesti voidaan määrittää erilaisia tehtäviä (”task”) ja lisätä henkilöt jotka projektin parissa työskentelevät. Kun henkilö on kiinnitetty projektiin, hän pääsee merkitsemään projektille laskutettavia tunteja.

KÄYTTÄJÄN LUOMINEN

Käyttäjät luodaan vasemman reunan ”users”-kohdan kautta. Sinulla tulee olla pääkäyttäjäoikeus luodaksesi uusia käyttäjiä.

Valitse ”Users”-sivulla uuden käyttäjän luominen oikeasta alakulmasta ja täytä tarvittavat tiedot.
Tähän samaan paikkaan voit palata muuttamaan käyttäjän tietoja aina tarpeen mukaan.

TUNTIEN MERKITSEMINEN

Käyttäjät voivat merkitä projekteihin tehtäväkohtaisesti tunteja kun heidät on ensin liitetty projektiin.

Projektit ja tehtävät löytyvät oikean yläkulman ”All tasks / Current tasks”-painikkeen alta.

Tehdäksesi tuntimerkinnän, klikkaa haluttua tehtävää ja merkitse tuntimäärä. Tarvittaessa tehtävään voi lisätä myös kuvauksen. Jos et löydä oikeaa asiakasta/ projektia, pyydä järjestelmänvalvojaa lisäämään sinut projektiin.

Kun laskutuksen aika lähenee, voit lukita kirjaamasi tunnit klikkaamalla lukon kuvaa. Tämän jälkeen lukittuihin merkintöihin ei voi enää tehdä muutoksia.

LASKUN LUOMINEN NOTIMESSA

Kun on laskuttamisen aika, järjestelmänvalvojat näkevät palvelun yläreunassa kohdan ”invoice”. Määritä sivulla aikaväli, jonka sisällä olevat tunnit halutaan laskuttaa.

Näet listan asiakkuuksista ja niiden alle merkityistä tunneista. Valitse haluamasi asiakas, määritä laskutuspäivä ja klikkaa ”send”. NoTime vielä varmistaa, että lasku halutaan varmasti lähettää.